Tsoureki (Grieks Paasbrood )

Ingrediënten


Bereidingswijze

De melk verwarmen en er de salmiakgeest in oplossen. De 4 eieren loskloppen en de boter smelten. Het meel in een kom doen en de gesmolten boter, de eieren, vanille, suiker en melk erbij doen. Alles goed doorroeren tot een zacht deeg. Met de hand ongeveer 1 cm. dikke stengels vormen en van de stengels langwerpige broodjes draaien. In elk gedraaid broodje een ei drukken. De broodjes op een ingevette bakplaat leggen, bestrijken met een losgeklopt ei, en 20 minuten bakken in een voorverwarmde oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 448x

Jouw laatst bekeken recepten