Turkse Gevulde Eieren

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook 8 eieren in 10 minuten hard. Pel ze daarna en snijd ze in de lengte doormidden. Wip de dooiers eruit en houd ze apart. Was de peterselie sla de takjes droog en hak de blaadjes fijn. Prak de kaas met een vork fijn en meng er paprikapoeder, peterselie en de fijngemaakte eidooiers door. Vul hiermee de lege eiwit helften. Verhit de olie, klop intussen de overige eieren los, dompel de gevulde eieren in de losgeklopte eieren en bak ze in de hete olie in drie minuten bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 470x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten