Warme saldade met biefstuk en gedroogde tomaten.

Ingrediënten

  • 4 biefstukken (elk 125 gr. ) * 8 gedroogde tomaten op olijfolie en wat van de olie * 1 theel. zwarte peper * 200 gr. champignons * 4 eetl. balsamico azijn * 1 theel. franse mosterd * 4 eetl. mayonaise * 4 eetl. tomatensap * 200 gr. gemengde salade.

Bereidingswijze

wrijf de biefstukken in met een lepeltje tomatenolie en de peper. Snijd de gedroogde tomaten in reepjes. Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren. Roer een dressing van de azijn, mosterd, mayonaise, tomatensap en tomatenolie.Verwarm een koekenpan met een anti-aanbaklaag, drooi het vuur iets lager en bak de biefstukken (zonder toevoeging van extra vet) aan beide kanten bruin en rose van binnen (ca.2 min. aan elke kant, afhankelijk van de dikte ). Beweeg het vlees tijdens het bakken langzaam over de bodem van de pan. Neem het vlees uit de pan en laat even rusten. Bak ondertussen de champignons al omscheppende 3 min. in de droge koekenpan, op een hoog vuur. Verdeel de sla, de warme champignons en de reepjes gedroogde tomaat over de schaal. Snijd de biefstukken met een scherp mes in dunne plakjes en leg ze op de salade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 584x