Zalm-tzatziki clubsandwich

Ingrediënten


Bereidingswijze

Brood in broodrooster lichtbruin roosteren. In droge koekenpan pijnboompitten lichtbruin roosteren en laten afkoelen. Komkommer wassen, schillen en in plakjes schaven. 4 sneetjes brood besmeren met helft van tzatziki. Pijnboompitten door rest van tzatziki scheppen. Besmeerde kant van 2 sneetjes brood beleggen met zalm. Bieslook erop leggen. 2 sneetjes brood besmeren met rest van tzatzikimengsel en op zalmsneetjes leggen. Volgende sneetjes brood aan besmeerde kant beleggen met komkommer en takjes dille en op stapeltjes leggen. Afdekken met laatste sneetjes brood. Stapeltjes brood halveren en vaststeken met cocktailprikkers.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha