Brood recepten
Over brood

Overzicht van recepten uit de categorie brood
Uit de categorie brood: met Zout, Kaas en Room
Was de grote of reuze champignons, dep ze droog en snijd voorzichtig de stelen weg, houd ze apart. Dompel de champignonhoeden 3 min in koke...
Uit de categorie brood: met Sla, Gist en Zout
Verwarm de melk bijna tot het kookpunt. Roer het maismeel, de boter, melasse en zout erdoor. Laat afkoelen. Strooi de gedroogde gist bij het...
Uit de categorie brood: met Zout, Bloem en Brood
Verwarm de oven voor op 190 graden. Vet een geribbelde broodvorm (of cakevorm) in. Haal de vruchten en noten door de bloem. Zeef de resteren...
Uit de categorie brood: met Ham, Gist en Zout
Vul elke beker met de ingredienten voor het deeg. Stel in op deeg maken en zet de machine aan.Warm de oven 10 minuten voor. Snijd de ham fij...
Uit de categorie brood: met Sla, Gist en Zout | 1 reactie
Doe de gist in een kommetje. Meng het koude en het hete water met de suiker en giet een kwart hiervan bij de gist. Roer dit mengsel romig en...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Melk
Doe de bloem in een kom, maak een kuiltje in de bloem tot aan de bodem van de kom, kruimel hier de gist in. Voeg dan ongeveer 1 dl lauwe mel...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Melk
Maak eerst het deeg: Voeg alle ingredienten voor het deeg samen. Kneed het deeg 20 minuten met een kneedmachine, met een broodmachine of me...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Soja
(Deeg:) Gebruik een plastic mengkom. Week de gist in ca. 300 ml. lauw water. Voeg de suiker toe en meng dit. Laat dit circa 10 minuten in...
Uit de categorie brood: met Sla, Gist en Zout
Doe de bloem in een kom, maak er een kuil in en brokkel daarin de gist. Strooi over de gist 2 theelepels suiker en giet er een scheutje wa...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Melk
Doe de bloem in een kom. Maak een kuiltje. Strooi over de rand de poedersuiker, het zout en de vanillesuiker. Verdeel de (zachte) boter o...
Uit de categorie brood: met Kaas, Feta en Olijven
Snijd 8 vierkante ciabatta broodjes open en bestrijk alle helften met ? potje carbonarasaus. Zee broodje: Verdeel over de 8 helften de inh...
Uit de categorie brood: met Melk, Brood en Suiker
Ingredienten volgens recept naar keuze voorbereiden.In steelpan boter smelten. Melk toevoegen en verwarmen tot lauw. In kom,volgens gebrui...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Brood
doe alles in de machine, gist altijd gescheiden van zout en zoet. zet de machine op de goede stand, bv volkoren, donkere korst en laat de ma...
Uit de categorie brood: met Sla, Gist en Zout
meng eerst de yoghurt met het hete water goed doorelkaar en zet dit 5 min. apart. meng ondertussen de bloem met een derde van de volkorenbl...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Melk
-klop in een kom de aardappel door de melk -zeef de bloem, meel en zout over en bestrooi met de gist -meng alles tot een egaal deeg -kned...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Melk
Zorg ervoor dat alle ingredienten op kamertemperatuur zijn. Zeef de bloem boven een mengkom. Meng de gist erdoor en voeg zout, suiker, ei, c...
Uit de categorie brood: met Zout, Kaas en Melk
Verwarm de oven voor op 180 ?C. Een broodvorm van 20 cm doorsnede met gesmolten boter invetten. Bodem bedekken met bakpapier.Bloem, bakmeel,...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Suiker
Kwam in een soezie boekje het recept van een abdijbrood tegen. 400gr fijne witte tarwebloem Frans Krokant(nr.946) 50gr fijn voltarwemeel(nr9...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Bloem
programma: bruin brood, hard gebakken....
Uit de categorie brood: met Sla en Bloem
Maak het brooddeeg met 700 gram bloem. Laat het deeg vervolgens afgedekt met ingevette plastic folie rijzen tot het dubbele volume. Prak met...
Uit de categorie brood: met Gember, Citroen en Citroen
De abrikozen pureren. De gember raspen. In een pan de abrikozenpuree vermengen met de geraspte gember, het citroensap en de geleisuiker. Het...
Uit de categorie brood: met Zout, Olie en Bloem
Maak de desemstarter minimaal drie dagen van tevoren.- Doe de yoghurtstarter in een grote beslagkom. - Voeg het meel en de bulghur toe, sa...
Uit de categorie brood: met Gist, Zout en Brood
rozijnen even wellenBroodmachine op de deegstand zetten en het deeg maken zoals dat bij uw broodmachine van toepassing is Het deeg nog ee...
Laatste reacties binnen deze categorie
het is een heel makkelijk recept, alleen is het een beetje flauw, dus ...
Door *jan-jaap verdonk*Recepten lijken sprekend op elkaar zelf de bakwijze...
Door *Ernst*Werk totaal niet bak elke keer aan volgende keer toch maar weer een ei...
Door *marieke*