Abdijbrood 2

Ingrediënten

  • 400gr fijne witte tarwebloem Frans Krokant(nr.946)
  • 50gr fijn voltarwemeel(nr922)
  • 50gr grof voltarwemeel(nr920)
  • 350ml water
  • 15gr verse of 8gr droge gist
  • 8gr zout
  • 10gr suiker
  • 10gr boter

Bereidingswijze

Kwam in een soezie boekje het recept van een abdijbrood tegen. 400gr fijne witte tarwebloem Frans Krokant(nr.946) 50gr fijn voltarwemeel(nr922) 50gr grof voltarwemeel(nr920) 350ml water 15gr verse of 8gr droge gist 8gr zout 10gr suiker 10gr boter Doe alle ingredienten in de broodbakmachine en selecteer het programma voor bruinbrood Wens je een nog luchtiger abdijbrood week dan het voltarwemeel 1 uur vooraf in een deel van de aangegeven hoeveelheid water. Heb het zelf nog niet gebakken dus weet niet hoe het smaakt

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1234x

Jouw laatst bekeken recepten