Appel-chocoladeflapjes

Ingrediënten

  • 250 gr. appel in blokjes * 1 eetl. gemalen kaneel * 50 gr. grofgehakte pure chocolade * 1 eetl. oploskoffie * 100 gr. grofgehakte pecannoten of walnoot.html" itemprop="name">walnoten * 2 blikjes croissantdeeg a 240 gr. (koeling) * 1 eidooier

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 C. Voor vulling appel, kaneel, chocolade, koffie en noten mengen. Deegplakjes lossnijden. Vulling over driehoekjes verdelen en dichtvouwen. Eidooier met 1 theel. water loskloppen. Broodjes op bakplaat leggen en met losgeklopt eidooier bestrijken. In midden van oven in 20-25 min. gaar en goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha