Bacon-Kaasbrood

Ingrediënten

  • 175 gr lauw water30 gr halfvolle poedermelk15 ml zonnebloemolie5 gr poedersuiker2
  • 5 gr zout415 gr witbroodmeel5 gr gistVulling:6 plakken bacon (knapperig gebakken)100 gr belegen kaas

Bereidingswijze

Doe de eerste 7 ingredienten in de aangegeven volgorde in de broodmachine. Stel het programma voor deeg in. Kneed het daarna nog even kort met de hand. Rol het deeg uit.Verkruimel de bacon en strooi het over het deeg. Strooi daarna de geraspte kaas erover.Rol het deeg op en druk de rand goed aan. Leg op een ingevette bakplaat, bedek met een vochtige theedoek en laat rijzen tot hij 2x zo groot is.Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 15-20 minuten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 665x

Jouw laatst bekeken recepten