Bladerdeegflappen

Ingrediënten


Bereidingswijze



Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Laat de mandarijntjes uitlekken. Doe de room in een kom, roer er wat peper door en schep de mandarijntjes erdoor. Leg op 4 plakjes bladerdeeg een plakje ham, verdeel hier het mandarijnenmengsel over en bestrooi het met kaas. Leg op elk stapeltje een leeg plakje bladerdeeg, maak de randen nat met wat water en druk de randen goed aan. Klop in een kommetje het ei los met de melk en bestrijk hiermee de bovenkanten. Vet een bakplaat in en leg hier de flappen op. Bak de flappen 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden. Snijd ze dan schuin door midden en serveer ze warm.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 650x

Jouw laatst bekeken recepten