Boerenrogge met uien

Ingrediënten

  • 500 g Boerenrogge
  • 300 ml water
  • 16 g verse gist of 8 g droge gist
  • 10 g suiker
  • 15 g boter
  • 10 g zout

Bereidingswijze

Kneding: 20 minuten kneden Voorrijs: 30 a 40 minuten onder een droge doekVerwerking: Het deeg in grove stukken hakken en de stukjes ui eronder mengen. 10 minuten laten rusten. Het deeg bolvormig maken en in een ronde vorm leggen. Narijs: 40 minuten onder een droge doek. Bakken: 45 minuten in een voorverwarmde oven van 210 ?C.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 512x

Jouw laatst bekeken recepten