Brood, gevuld Turks (koud)

Ingrediënten

  • 100 gr plakjes ontbijtspek
  • 50 gr boter
  • 1 Turks brood
  • 1 eetlepel mosterd
  • 150 gr roomkaas in plakjes
  • 100 gr gemengde salade
  • 75 gr waterkers
  • 500 gr gerookte kipfilet in plakjes
  • 2 lenteuitjes in stukken
  • 200 gr gehalveerde druiven
  • 1 stengel bleekselderij in reepjes
  • 3 eetlepels pesto
  • 5 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze

Het spek in 15 gr boter in 8 minuten uitbakken en op keukenpapier laten uitlekken. Het brood doormidden snijden. Beide zijden besmeren met 35 gr boter en de mosterd. Het brood met de kaas, sla, waterkers, kipfilet, lenteui, druiven en selderij beleggen. De pesto en mayonaise mengen en over het gevulde brood strijken. Het ontbijtspek erover verkruimelen. Afdekken met de andere broodhelft en in punten gesneden serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha