Brood met champignons, gevuld

Ingrediënten


Bereidingswijze

Smelt de boter in de koekenpan, smoor ui en knoflook. Smoor champignons, tijm, zout en peper 5 minuten mee. Giet de wijn erover en laat de champignons 25-30 minuten stoven tot het meeste vocht verdampt is. Verwarm de oven voor op 190°. Snij van de bovenkant van het brood een kapje en leg opzij, schraap het kruim eruit met een vork tot er een rand van 1 cm is. Leg opzij. Klop de eieren los, schep in gedeelten de champignons en de peterselie erdoor. Schep het in het brood, leg het kapje erop en bestrijk rondom dun met olijfolie. Bak 15-20 minuten of tot het ei gaar is. Snij het brood in punten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 830x

Jouw laatst bekeken recepten