Brood met hartige plattekaas, Frans

Ingrediënten

  • 150 gr extra fijne boontjes
  • 4 vleestomaten
  • 1 busseltje radijzen
  • 750 gr plattekaas
  • 2 Franse broden
  • enkele blaadjes basilicum
  • peper en zout

Bereidingswijze

Maak de boontjes schoon, was ze en kook ze beetgaar in lichtgezouten water. Snijd ze vervolgens in kleine stukjes van ca 0.5 cm. Pel de tomaten, ontpit ze en snijd het vruchtvlees in blokjes van ca 0.5 cm. Maak de radijsjes schoon, was ze en rasp ze fijn. Vermeng de plattekaas met de tomaatblokjes, de geraspte radijsjes en de boontjes. Breng op smaak met peper en zout. Halveer de Franse broden en snijd elke helft nogmaals in 2. Laat de stukken even kleuren onder de grill. Bestrijk ze vervolgens met de plattekaasbereiding en versier elk stuk met een blaadje basilicum.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha