Brood met vleessalade, gevuld

Ingrediënten

  • 500 g gemalen gaar vlees
  • 2 gehakte hardgekookte eieren
  • 2 lepels peterselie
  • 50 g mayonaise
  • 3 lepels fijngesneden ui
  • 2 lepels fijngesneden zure augurk
  • 1 lepel worcestersaus
  • ¾ theelepel zout
  • 0.3 theelepel peper
  • scherpe rode pepersaus
  • 1 lepel boter
  • 2 Italiaanse broden
  • Gebruik als vlees kip
  • rosbief
  • ham etc.

Bereidingswijze

Vermeng alles behalve brood en boter. Snij van de bovenkant van het brood een kapje, hol het brood uit tot er een korst van 1½ -2 cm is en bestrijk de binnenkant met boter. Doe de salade erin. Zet voor serveren enkele uren in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 807x

Jouw laatst bekeken recepten