Broodje Italiana
Ingrediënten
- 2 Ciabattina's
- 1 bol mozzarella
- 3 zongedroogde tomaten
- 4 plakken kipfilet voor op brood
- 1 rode ui
- 1/2 paprika
- groene pesto
- 1/3 zakje pijnboompitten
- sla (mijn favoriet in deze: lollo biondo)
- peper
- zout
- knoflookpoeder
Bereidingswijze
Snijd de ui, paprika en zongedroogde tomaten in blokjes, snijd de mozzarella in plakkenSnijdt de ciabattina's open en besmeer ze royaal met pesto, beleg de broodjes met mozzarella en de kipfilet, strooi er wat zongedroogde tomaat, paprika, ui en pijnboompitten over. Op smaak brengen met knoflookpoeder, peper en zout. Leg de sla erop en sla de broodjes dicht
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 521x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Ovenschotel met broccoli en gehakt
- Courgette / aubergine ovenschotel
- Lauw-warme Tortelini salade
- Macarons
- GEHAKT ovenschotel met BRIE en BROCCOLI
- truujesoep
- 11 Steden Koek
- Warme Ketel (drank uit Terschelling)
- Bonbon van duif gevuld met risotto en ganzenlever
- Chinese aardappelschotel met broccoli en paddesto