Broodje Onassis

Ingrediënten

  • Afbakbroodje
  • sla
  • rosbief
  • tomaat
  • eitjekomkommer
  • en een zelfgemaakt sausje

Bereidingswijze

Broodje afbakken en saus maken ei koken (hard)bak pp 1 of 2 broodjes af,wit of bruin wat je zelf lekker vind,broodjes laten afkoelen,ondertussen saus maken van mayonesse,kethup en een beetje sherry tot je een mooie rose kleur krijgt,een beetje peterselie erdoor klaar.broodje bedekken met ijsbergsla, rosbief erop niet te zuinig ,naar smaak wat zout en peper,eitje pellen halveren en op de rosbief leggen,schepje saus erover garneren met tomaat en komkommer.eet smakelijk.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha