Broodje Smeer

Ingrediënten

  • - 4 onafgebakken pistolets
  • - twee kuipjes smeerkaas
  • - 2 tenen knoflook
  • - bosje verse peterselie
  • - 1 ons bacon

Bereidingswijze

Snij de pistolets open aan de bovenkant (zoals een frikadel maar niet te ver anders loopt de smeerkaas er teveel uit)en scheur vier stukken alumiumfolie om de broodjes te verpakken. Pel alvast de knoflook en snipper de peterselie.Leg de vier opengesneden broodjes op een stuk aluminiumfolie. Haal met een lepel alle smeerkaas uit het kuipje en doe dit in een bakje. Pers de knoflook boven het bakje met smeerkaas en voeg hier ook de peterselie aan toe. Roer dit tot een smeuige massa. Vul met dit mengsel de pistolets. Leg per broodje 1 of 2 plakjes bacon op het broodje en vouw de aluminiumfolie om het broodje en leg de broodjes op een bakplaat. Zet de oven op ongeveer 180 graden en bak de broodjes ongeveer 8 minuten in de oven, haal nu de aluminiumfolie eraf en bak de broodjes nog even knapperig in nog eens 4 minuten. Eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha