Broodjes met kip en asperges, gevuld (warm)

Ingrediënten

  • 2 theelepels olie
  • 1 eetlepel citroenrasp
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 2 eetlepels fijngesneden koriander
  • zout en peper
  • 3 kipfilet
  • 250 gr groene asperges
  • 1 theelepel mosterdpoeder
  • 1 dl mayonaise
  • 6 broodjes roosteren
  • gemengde sla
  • plakjes tomaat

Bereidingswijze

2 theelepels olie, 1 eetlepel citroenrasp, 1 theelepel gemalen komijn, 2 eetlepels fijngesneden koriander, zout en peper mengen en 3 kipfilets hiermee inwrijven. Grill voorverwarmen op hoogste stand, kip 15-20 minuten roosteren (af en toe keren) en in plakken snijden. 250 gr groene asperges, in stukjes ± 8 minuten koken. 1 theelepel mosterdpoeder en 1 dl mayonaise mengen. 6 broodjes roosteren, opensnijden en vullen met gemengde sla, asperges, kipfilet, plakjes tomaat en mosterdmayonaise. 2 theelepels olie, 1 eetlepel citroenrasp, 1 theelepel gemalen komijn, 2 eetlepels fijngesneden koriander, zout en peper mengen en 3 kipfilets hiermee inwrijven. Grill voorverwarmen op hoogste stand, kip 15-20 minuten roosteren (af en toe keren) en in plakken snijden. 250 gr groene asperges, in stukjes ± 8 minuten koken. 1 theelepel mosterdpoeder en 1 dl mayonaise mengen. 6 broodjes roosteren, opensnijden en vullen met gemengde sla, asperges, kipfilet, plakjes tomaat en mosterdmayonaise.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha