chocolade brood

Ingrediënten


Bereidingswijze

- maak een paar dagen van tevoren het zuurdesempapje- maak eerst een goed en soepel deeg van het volkorenmeel met zuurdesem, zout, olie en sojamelk. Maar voeg niet alle sojamelk in 1 keer toe. - voeg de muesli toe en kneed dit goed door het deeg. - voeg nog een extra scheut sojamelk toe waardoor het een plakkerig deeg wordt. - Plaats het deeg op een warme plek en laat het 14 rijzen. - Als het goed is, is het nu weer een soepel, niet plakkerig deeg geworden. - Doe de cacau, oerzoet met de honingkoek in de keukenmachine en maal dit fijn. - voeg het sesamzaad en het lijnzaad toe en meng dit met het cacao kruim. - voeg het cacao kruim toe aan de deegbal en kneed dit goed door. - Plaats de deegbal in de oven op 160 graden en bak deze in ongeveer 40 minuten gaar. - het brood is gaar als je er op klopt en het klinkt hol.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha