ham-kaasbrood

Ingrediënten


Bereidingswijze

Vul elke beker met de ingredienten voor het deeg. Stel in op deeg maken en zet de machine aan.Warm de oven 10 minuten voor. Snijd de ham fijn en (indien nodig) rasp de kaas.Bekleed een bakplaat met bakpapier. Zodra het deeg klaar is haalt u het uit de vorm. Maak van elke bol deeg twee rechthoekige "broden". Bestrooi deze met een dun laagje tapenade. Verdeel dan de ham erover, en daarna de kaas. De kaas moet de ham volledig bedekken. Schuif de bakplaat in de oven en bak het brood in ca 25 minuten op gas stand 5/200?C.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1392x

Jouw laatst bekeken recepten