Italiaans picknickbrood

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200?C(hetelucht 180?C). Was 20g rucola en schep deze door 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Snij 125g mozzarella in plakken en snij 2 geroosterde paprika's in repen. Snij 2 klein afbakstokbroden aan de bovenkant in de lengte open, vul ze met de rucola, 6 plakken parmaham, mozzarella en de paprika. Halveer de stokbroden en bak ze midden in de oven ca. 8 minuten. Laat het brood afkoelen en verpak ze in aluminiumfolie om mee te nemen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 468x

Jouw laatst bekeken recepten