Kaasbrood

Ingrediënten

  • 1/2 pak witbroodmix
  • 25 g boter
  • 1 ui
  • in ringen
  • 1 rode paprika
  • in stukjes
  • 3 el gedroogde oregano
  • 1 zakje Arla Finello pizzakaas
  • mild a 150 g
  • versgemalen peper
  • 1 scharrelei (M)

Bereidingswijze

Bereid het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar voeg geen olie of boter toe. Laat het deeg 10 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking rijzen. Verhit de boter en bak de ui met de paprika helemaal gaar. Kneed de oregano door het deeg. Rol het deeg uit tot een lap en verdeel het uienmengsel, de pizzakaas en peper naar smaak erover. Rol het deeg met de vulling op en leg het brood met de naad naar beneden op een met bakpapier bekleed bakblik. Laat het nogmaals 30 min. rijzen. Bestrijk het brood met losgeklopt ei en bestrooi met peper naar smaak. Bak het brood in een voorverwarmde oven (200 ?C) in ? 30 min. bruin en gaar. Lekker bij tomatensoep.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 657x

Jouw laatst bekeken recepten