Op gerold kaasbrood.

Ingrediënten

  • * recept voor witbrood voor in de broodbakmachine (elders op deze pagina.)
  • mosterd.
  • geraspte kaas.

Bereidingswijze

Maak het deeg voor witbrood in de broodbakmachine.Rol het deeg uit tot een lange rechthoekige lap van 1 1/2 cm. dik. Besmeer de lap dun met mosterd en bestrooi het met kaas. Rol de lap in de lengte strak op, en dichtplakken met water. verwarm de oven op de laagste stand. Leg het met de naad naar onder op een bakplaat die is ingevet, en laat het nog een half uur in de oven narijzen. (halverwegen de oven uitzetten). Haal de bakplaat uit de oven en verwarm die voor, met een schaaltje warm water onder in de oven, tot 200 graden. Bak het brood af in 15 min.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 575x

Jouw laatst bekeken recepten