wentelteefjes zonder ei
Ingrediënten
Bereidingswijze
het brood hoeft niet oud te zijn.Doe de melk in een diep bord tot het ongeveer aan de rand vol is.
Doe er rond 2 grote eetlepels kaneel bij. roer dit met een vork tot al het kaneel nat is.
Het brood dompel je er aan 1(!)kant in, je haalt de overbodige melk eraf en legt het in de pan. De kant die doordrenkt is laat je vaker of langer liggen bakken. Tot er aan bijde kanten een knapperig iets ontstaat moet je het serveren met suiker.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
2.5 10Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 4555x
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.
marieke
01 aug 2015 om 10:43Werk totaal niet bak elke keer aan volgende keer toch maar weer een ei dr bij