Aalbessen en frambozen met vanilleroom.

Ingrediënten

  • 4 eetl. gepelde amandelen300 g aalbessen150 g witte basterdsuiker2 eetl. kirsch300 g frambozen1/8 l. slagroom1 zakje vanillesuiker

Bereidingswijze

De amandelen grofhakken.De aalbessen afspoelen en met een vork boven een kom van de steeltjes rissen.Schep er 75 g basterdsuiker, 2 eetl. amandelen en 1 eetl. kirsch door.De frambozen voorzichtig in een zeef afspoelen en laten uitlekken.De frambozen in een kom doen en er 50 g suiker, 2 eetl. amandelen en 1 eetl. kirsch voorzichtig door scheppen.Zet de vruchten tot gebruik afgedekt in de koelkast.In een kom de slagroom met de rest van de basterdsuiker en het vanillesuiker half stijf kloppen.Verdeel de vruchten over 4 schaaltjes en schenk er de slagroom over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 738x

Jouw laatst bekeken recepten