Aalbessen Souffle

Ingrediënten


Bereidingswijze

De oven verwarmen tot heet - 200 graden. De bessen wassen, rissen en uit laten lekken. De eieren splitsen en de dooiers met de basterdsuiker, de vanillesuiker lichtgeel en schuimig kloppen. De bloem met het bakpoeder boven een kom zeven en met de kwark, de zure room en het citroensap, voorzichtig bij de dooiers spatelen. De eiwitten heel stijf kloppen en met de bessen door de dooiermassa spatelen. Het mengsel in een met boter ingevette souffle schaal of rechte ovenschaal scheppen. De schaal midden in de oven schuiven en de souffle 30-35 minuten laten rijzen. De ovendeur niet openen!!!!!! De souffle in de oven afdekken met een deksel, uit de oven nemen en direct serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

1 1

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 927x

Jouw laatst bekeken recepten