Aarbeien met peper en rode wijn

Ingrediënten

  • 1 doosje aardbeien (500 gr)
  • Fles Merlot (dit is de beste rode wijn voor dit gerecht door de aparte fruitige smaak er van)
  • of Pinot Noir (Elzas) of Spatburgunder.
  • Zwarte peperkorrels (stuk of 20)
  • Scheutje Aceto Balsamico (de beste die u zich kunt veroorloven)

Bereidingswijze

Maak de aarbeien schoon. Doe ze in een schaal, en giet er zo veel rode wijn bij dat ze ruim onder staan. Voeg de gekneusde peperkorrels en de aceto toe en laat het geheel een nacht in de koeling staan.Verdeel de aardbeien en de wijn over de glazen (ik neem meestal grote cognacglazen, ziet er feestelijk uit). Haal de peperkorrels er wel even uit.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 773x

Jouw laatst bekeken recepten