aardbei mascarponetaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

eieren scheiden springvorm invetten.boter suiker en citroenschil cremig roeren. eigeel een voor een onder mengen, bloem en bakpoeder afwisselend met de melk erbij doen en in de vorm.eiwit met snufje zout stijf slaan langzaam 150 gr. suiker toevoegen als suiker opgelost is, 10 bolletjes schuim afsteken en op bakpapier leggen. de rest op het beslag in de vorm strijken. ? 175'hete luchtoven 150' 35 min. bakken laatste 10 12 min bolletjes schuim meebakken. op een rooster af laten koelen. Aardbeien wassen en halveren, op de taartbodem verdelen Slagroom stijf slaan, mascarpone,75 gr. suiker en 4 eetl. citroensap door de room mengen. op de aardbeien scheppen en in de koelkast ? 20 min. af laten koelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 712x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten