Aardbeien -kwarkpuddinkje met mandarijntjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Week de gelatine 5 min. in ruim koud water. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en vang het sap op. Breng het sap aan de kook. Neem de pan van het vuur en los de uitgeknepen blaadjes gelatine er in op. Roer de kwark door het gelatinemengsel. Laat het mengsel afkoelen tot het dik en lobbig is. Houd 4 mandarijnpartjes achter voor de garnering en schep de rest door de kwark. Verdeel het mengsel over 4 puddingvormpjes en laat ze in de koelkast opstijven. Houd de vormpjes enkele tellen in heet water en stort de puddinkjes elk op een bord. Spuit er een toef slagroom op en garneer met de achtergehouden mandarijnpartjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 774x