Aardbeien kwarktaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak een taartbodem volgens het recept "Perfect zoet deeg". Gebruik een springvorm met een doorsnede van 24 cm. Bak de bodem blind op 180 graden en laat afkoelen. Of koop een Wiener bodem.Maak aardbeien schoon en verdeel ze over de taartbodem. Gelatine 5 minuten in koud water weken. Uitknijpen en in 4 eetlepels heet water goed oplossen. De opgeloste gelatine en de suiker zorgvuldig door de kwark roeren. Slagroom en eiwit in aparte kommen stijf kloppen. Als de kwark lobbig is de eiwit en de slagroom voorzichtig erdoor heen scheppen. Het mensel op de aardbeien en boden storten. Eventueel versieren met resterende aardbeien en 4 uur laten opstijven in de koelkast.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha