Aardbeien met cr.fraîche, 4seiz.peper & zoetz.saus

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien
  • 1/2 dl vruchtenwijn frambozen-bessen
  • 2 lepels balsamico-azijn
  • 1 lepel appelstroop
  • 1 lepel crème fraîche
  • 5 g vanillesuiker
  • 4 galette-wafels
  • poedersuiker
  • vierseizoenenpeper

Bereidingswijze

Houd 2 aardbeien achter voor garnering, snij de rest in vieren. Breng 1/3 deel aardbeien met de wijn, azijn en stroop aan de kook en laat 2-3 minuten zachtjes koken. Pureer met de staafmixer. Giet in een platte schaal of grote kom en laat iets afkoelen, zet dan tot gebruik in de koelkast. Roer de crème fraîche goed los met de vanillesuiker. Schep de rest van de aardbeien erdoor zodat er een dun laagje om de aardbeien komt. Bestrooi met poedersuiker. Halveer de achtergehouden aardbeien. Verdeel de crème-aardbeien op het midden van 4 borden. Maal de peper erboven. Schep de saus erom en leg de wafel er bovenop. Garneren met de halve aardbeien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 708x