Aardbeien pavlova

Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop de eiwitten stijf, meng de maizena en de azijn en klop dit door de eiwitten met de helft van de suiker. Schep de rest van de suiker er voorzichtig doorheen. Schep het mengsel op een bakblik dat is bedekt met bakpapier, en verdeel het over het oppervlak zodat er een mooie cirkel ontstaat. Probeer de rand iets hoger te maken. Bak gedurende 1 uur op 150 graden C. totdat het knapperig en droog is.Schep vervolgens de slagroom op het schuimgebak, en verdeel de gehalveerde aardbeien erover heen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 450x

Jouw laatst bekeken recepten