Aardbeien-druiventaart.

Ingrediënten

  • 500 g aarbeien? meloen? l. blik gepelde druiven100 g witte basterdsuiker2 eetl. citroensap5 eetl. marasquin3 dl. witte wijn1 kant en klare taartbodem2 zakjes taartengelei (poeder)3 eetl. geschaafde amandelen

Bereidingswijze

De aardbeien wassen en de kroontjes verwijderen.Met de meloenbolletjeslepel het vruchtvlees uit de meloen steken.De aardbeien, meloen, druiven, basterdsuiker, citroensap, marasquin en 2 eetl. witte wijn in een kom doen en voorzichtig omscheppen.Laat dit 15 min. afgedekt in de koelkast rusten.Intussen de bodem van de springvorm op de taartbodem leggen en de bodem rondom de vorm afsnijden.De taartbodem in de springvorm leggen.Boven een maatbeker de vruchten afgieten en het sap aanvullen tot ? liter.De vruchten over de taartbodem verdelen.In een pan de taartengelei maken met het sap-wijnmengsel volgens de gebruiksaanwijzing op het zakje.De gelei over de vruchten gieten en in ?plusmn 5 min. laten opstijven.De rand van de springvorm verwijderen.De amandelen tegen de rand van de taart drukken.Verdeel de taart in 8 punten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 577x

Jouw laatst bekeken recepten