Aardbeiengelatine

Ingrediënten


Bereidingswijze



Koeltijd 1 uur Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in stukjes. Week de gelatine in wat koud water. Meng de citroensap en de suiker door de warme thee. Knijp de gelatine uit en los deze op in de warme thee. Laat het mengsel afkoelen en enigszins opstijven. Roer de aardbeien door het gelatine mengsel. Spoel een puddingvorm met koud water om en schep hierin het mengsel in. Zet de vorm in de koelkast en laat de pudding voledig opstijven en koud worden. Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf. Stort de aardbeiengelatine vlak voor het opdienen op een schaal en garneer met toefjes slagroom.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha