Aardbeienkoepel .

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de helft van de gewassen en ontkroonde aardbeien in kleine stukjes. Bestrooi ze met witte basterdsuiker en zet ze 30 minuten in de koelkast.Sla de slagroom met de gevanillineerde suiker, de klop-Fix en de suiker stijf. Leg de lange vingers op de bodem van een glazen schaal. Besprenkel ze met wat appelsap en citroensap. Leg de stukjes aardbei erop en verdeel de slagroom er zo over dat er als het ware een ?koepel? ontstaat. Garneer de koepel met de achtergehouden gehalveerde aardbeien.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1348x

Jouw laatst bekeken recepten