Aardbeienmousse met witte chocoladesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

De gelatine in ruim koud water weken. De aardbeien wassen, enkele achterhouden voor de garnering en de overige pureren. De slagroom met de vanillesuiker stijfkloppen en tot het gebruik in de koelkast zetten. De yoghurt, het citroensap en suiker naar smaak door de aardbeienpuree scheppen. De gelatine uitgeknepen, in een magnetronschaaltje doen en (onafgedekt) in 15-25 sec. op 70% laten smelten en snel door de aardbeienpuree scheppen. Tot slot de slagroom erdoor spatelen. Alles in een vorm scheppen en de pudding 4 uur in de koelkast zetten om op te stijven. De vorm even in heet water zetten en op een platte schaal keren. De chocolade in stukjes breken en met de koffieroom in schaaltje doen. De chocolade (onafgedekt) 4-6 min. op 70% verwarmen. De saus apart bij de mousse serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1182x

Jouw laatst bekeken recepten