Aardbeienpavlova

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 140 graden C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Doe de eiwitten met een snufje zout in een grote, schone, vetvrije mengkom. Klop het eiwit met de mixer tot zich stijve pieken vormen. Klop de suiker er lepelsgewijs door en blijf kloppen tot het mengsel wit en glanzend is. Klop ook maizena en azijn erdoor. Schep het mengsel in een cirkel van ca. 18 cm (of gebruik een vorm) op het bakpapier op de bakplaat. Maak met de achterkant van een lepel in het midden een kuil. Zet de pavlova 45 minuten in het midden van de oven. Schakel de oven daarna uit en laat het schuim in de oven afkoelen zodat het niet breekt.Maak de aardbeien schoon. Maal er een beetje peper over en sprenkel er enkele druppels balsamicoazijn over. Schud ze op zodat deze smaken goed verdeeld zijn. Klop de slagroom stijf. Vul de pavlova met de slagroom en verdeel daarover de aardbeien.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 507x

Jouw laatst bekeken recepten