Aardbeiensouffle voor 10 personen

Ingrediënten

  • voor 10 personen 10 eieren M of L
  • bakspray en 175 g suiker
  • 500 g aardbeienpuree
  • 2 dl slagroom
  • 200 g aardbeien in stukjes
  • 20 cc Casis de Dijon of kersenlikeur

Bereidingswijze

Vet de vormpjes in en bestrooi ze met een beetje suikerSplits de eieren met de eierscheider in eiwitten en eidooiers Roer de dooiers los met 75 g suiker en voeg de aardbeienpuree toe Klop de eiwitten stijf in de kom en voeg het dooiermengsel toe Vul de vormpjes en zet ze in de au bain marie Plaats dit middenin de warme oven gedurende 10-15 minuten Open de ovendeur niet en bak de souffles luchtig Klop de slagroom in de beslagkom halfstijf met de aardbeienstukjes en de likeur

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha