Aardbeigelei met gemarineerde kiwi

Ingrediënten

  • 500 g aardbeien
  • ? 2/3 fles witte Ame (a 750 ml)
  • ? 1 pakje jellypudding aardbei
  • ? 1/4 zakje verse munt (a 15 g)
  • ? 1 limoen
  • ? 2 eetlepels cactus-citroensiroop
  • ? 2 kiwi's

Bereidingswijze

Aardbeien schoonmaken, halveren, droogdeppen met keukenpapier en in puddingvorm verdelen. In pan Ame aan de kook brengen. Pan van vuur nemen, inhoud van pakje jellypudding door Ame roeren tot poeder is opgelost. Over aardbeien schenken. Laten afkoelen en in koelkast gelei in ca. 2 uur laten opstijven. Blaadjes munt van takjes plukken en in reepjes snijden. Limoen schoonboenen en schil eraf raspen. Halve limoen uitpersen. In kom munt, limoenrasp, -sap en cactus-citroensiroop tot dressing roeren. Kiwi's schillen, in kleine blokjes snijden en door dressing scheppen. Platte schaal op vorm leggen. Samen keren, even schudden en aardbeigelei op schaal laten glijden. Kiwisalsa eromheen scheppen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 768x

Jouw laatst bekeken recepten