Aardbei-mascarponetrifle

Ingrediënten

  • 1 bekertje slagroom (250 ml)
  • ? 50 g poedersuiker
  • ? 1 bak mascarpone (250 ml)
  • ? 4 eetlepels aardbeienjam (pot a 450 g)
  • ? 500 g aardbeien
  • ? 100 g lange vingers
  • ? 2 eetlepels sinaasappellikeur (slijter)
  • ? 1 pak cantuccini (koekjes 100 g)
  • ? poedersuiker uit strooibus

Bereidingswijze

(Kan ca. 1 dag van tevoren.) In kom slagroom met suiker stijfkloppen. Mascarpone erdoor mengen. Aardbeienjam losroeren en door roommengsel scheppen (niet gladroeren). Aardbeien wassen, schoonmaken en helft van aardbeien in plakjes snijden. Andere helft halveren. Lange vingers op bodem van schaal leggen en licht besprenkelen met likeur. 1/3 Deel van roommengsel erover verdelen. Aardbeiplakjes erover verdelen en helft van achtergebleven roommengsel erover verdelen. Cantuccini grof erboven verkruimelen. Rest van room op koekjes scheppen. Garneren met halve aardbeien en bestrooien met poedersuiker. Tot gebruik in koelkast zetten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 844x

Te vinden in:

Jouw laatst bekeken recepten