Abrikozen-aardbeientaartje met biscuitbodem

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verkruimel de moutbiscuits zo fijn mogelijk, eventueel met behulp van een keukenmachine. Smelt de margarine en mengt deze door de kruimels. Schep dit mengsel in een springvorm met een doorsnee van ongeveer 20 cm en druk het even flink aan. Zet op een koude plek zodat de margarine weer hard kan worden. Giet het weekwater van de rozijnen in een pannetje, verhit het langzaam en los er de agar-agar in op. Pureer de tofu of prak deze zo fijn mogelijk. Meng er de in stukjes gesneden aardbeien, abrikozen, rozijnen, appeldiksap, citroenrasp, vanillepoeder en de inmiddels opgeloste agar-agar zorgvuldig doorheen en schep het geheel in de springvorm. Opnieuw op een koude plek zetten en laten opstijven. Rooster de kokos en het sesamzaad korte tijd in een droge koekepan en strooi dit mengsel over de taart.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 746x