Abrikozencrumble met cantuccini

Ingrediënten


Bereidingswijze

Abrikozen afgieten en uitlaten lekken. Taartvorm invetten. Abrikozen in schijfjes snijden en in de vorm leggen. Besprenkelen met citroensap. Cantuccini verkruimelen (evt. in de keukenmachine). In een kom cantuccinikruim en bloem mengen en boter er door kneden. Suiker en vanillesuiker erdor kneden tot er een kruimelig deeg ontstaat. 2 Theel water toevoegen en met een vork doorroeren.Oven voorverwarmen op 200 graden. Deegkruimels gelijkmatig over de abrikozen verdelen. Abrikozencrumble in ca 25 minuten mooi bruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 710x

Jouw laatst bekeken recepten