Abrikozen-custard

Ingrediënten

  • 2 plakjes diepvries-fillodeeg
  • ontdooid * 1/2 eetl. gesmolten boter of margarine * 1/2 pakje poeder voor banketbakkersroom (pakje a 140 gr.
  • Baukje) * 2 dl. magere melk * 2 eetl. hazelnoot-krokant (zakje
  • Baukje) * 1 eetl. cognac * 12 halve abrikozen (blik
  • 425 gr.)

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 200 C. Deegplakjes halveren en vormpjes met fillodeeg bekleden, overhangend deeg wegsnijden. Met boter bestrijken. Taartbodems in midden van oven in 15 min. bakken. Poeder voor banketbakkersroom met melk volgens gebruiksaanwijzing bereiden. Hazelnoot-krokant en cognac erdoor roeren. Roommengsel over deegbodems verdelen. Op ieder taartje 3 abrikozen leggen. Taartjes nog 5 min. bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha