Advocaat muffins

Ingrediënten

  • 50 gram boter
  • 300 gram zelfrijzend bakmeel (gezeefd)
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 2 theelepels bakpoeder
  • 2 grote eieren of 3 kleine
  • 100 ml halfvolle melk
  • 200 ml advocaat
  • zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius Bekleed de holtes van de muffinplaat met de papieren vormpjesIn een kom gezeefd bakmeel mengen met suiker, bakpoeder en een mespunt zout. Laat ondertussen de boter in de magnetron voorzichtig smelten. Klop in een andere kom de eieren los met melk en klop dan de gesmolten boter en 150 ml advocaat erdoor. Dit eimengsel snel door het bakmeel roeren, klontjes zijn niet erg! Dit beslag in de holtes van de plaat scheppen en de rest van de advocaat op het beslag strijken met een lepel. Bak de muffins in het midden van de oven gedurende 25 minuten goudbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1507x

Jouw laatst bekeken recepten