Amandel bavarois met abrikozen

Ingrediënten


Bereidingswijze

De gelatine 10 minuten weken in ruim koud water. De eieren splitsen. De dooiers met de basterdsuiker en de essence lichtgeel en cremig kloppen.De melk aan de kook brengen en in een dun straaltje bij de dooiers roeren. Dit terugschenken in de pan en al roerend verwarmen tot het is gebonden, maar niet laten koken. De uitgeknepen gelatine blaadjes in de warme vla oplossen. Een puddingvorm met opgeklopt eiwit of olie bestrijken. De eiwitten en ? liter slagroom apart stijf kloppen. De afgekoelde vla luchtig bij de room roeren en het eiwit erbij scheppen. Als het lobbig is, de massa een keer omroeren en in de vorm gieten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 884x

Jouw laatst bekeken recepten