Amandeltaart met karamel

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Oven verwarmen op 200 ?C ? Meng de suiker, kaneel, bloem, zout, bakpoeder, de in blokjes gesneden gekoelde boter, de eieren, het citroensap en de essence toe en kneed het geheel tot een vochtig deeg. ? Taartvorm invetten en het deeg storten. ? Met de gehalveerde amandelen de bovenkant mooi garneren. ? In ca 20 minuten afbakken in de oven (ff prikken) en af laten koelen.? Oven verwarmen op 200 ?C. ? Voor de stroop: boter, suiker en water vermengen en al roerend even laten inkoken tot een licht stroperig mengsel en van het vuur halen. ? Verdeel de stroop over de afgekoelde taart en plaats deze ca. 5 minuten in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha