Amandeltaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

De eieren klutsen, de boter smelten zonder te bruinen en samen met de bloem, de melk en de suiker bij de eieren voegen. De oven voorverwarmen en daarin een bakvorm met enkele klontjes boter plaatsen. Na 5 minuten uit de oven nemen en met draaibewegingen de boter over de vorm verdelen. Het deeg in de vorm doen en 10 minuten op 220 graden laten bakken in de oven. Ondertussen de amandelsaus bereiden. Hiervoor de rest van de melk, de boter en de suiker samen met de amandelen in een steelpan doen en verwarmen tot de suiker gesmolten is. De taart uit de oven nemen en overgieten met de saus. Nog een kwartier laten verder bakken. Buiten de oven laten afkoelen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1120x

Jouw laatst bekeken recepten