Amerikaanse appeltaart

Ingrediënten


Bereidingswijze

Beboter de bakvorm .Snijd voor de bereiding van de bodem de boter in blokjes. Doe alle ingredienten voor de bodem in een beslagkom en kneed er een samenhangend deeg van.Rol op een met wat bloem bestoven aanrecht het deeg tot een ronde lap en bekleed hiermee de bakvorm.Schil de appels en snijd ze in blokjes . Vermeng de appel met de andere ingredienten voor de vulling en doe dit vulsel in de bakvorm. Snijd voor het deksel de boter in blokjes. Meng alle ingredienten door elkaar en maak er met de vingertoppen een kruimeldeeg van. Strooi dit kruimeldeeg over de appelvulling. Zet de vorm op het rooster in een hete oven -175 *C.Bak de taart in ca. 50 minuten gaar en lichtbruin.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 893x

Jouw laatst bekeken recepten