Amerikaanse browniecake

Ingrediënten


Bereidingswijze

Hak de 3 soorten chocola apart grof. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de pure chocola en de boter in een kom en laat die op een pan met heet water al roerend smelten; laat de chocola daarna iets afkoelen. Schep de walnoten erdoor, roer de eieren erdoor, zeef het meel erboven en spatel dat erdoor. Schep de witte chocola en de melkchocola erdoor. Doe het mengsel over in de vorm, bak de cake 35-40 minuten in het midden van de oven en laat hem in de vorm ± 30 minuten afkoelen. Keer de cake op een rooster en laat hem verder afkoelen. Snijd de cake in plakjes en serveer die met het ijs. Serveer deze cake met een frisse mangosaus: Pureer 2 zeer rijpe mango's met 2 eetlepels limoensaus en het sap van 1 sinaasappel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 897x

Jouw laatst bekeken recepten