amerikaanse pompoen pie

Ingrediënten


Bereidingswijze

(deeg) bloem met het zout mengen de boter er door kneden en verkruimelen de eidooier met wat koud water erdoor mengen en een mooie deegbal maken tussen plastiek ongeveer 25 min in de koeling laten rusten (vulling)de pompoen schoonmaken en de pitjes en schil verwijderen de pompoen in grove stukken snijden pan water op zetten en de pompoen beetgaar koken daarna afgieten en in een keukenmachine tot puree laten draaien door een zeef halen en af laten koelen de eieren suiker slagroom,koekkruiden en het zout er daarna door spatelen en koel weg zetten de bak vorm invetten het deeg uit rollen en de vorm er mee bekleden vetvrij papier op het deeg leggen en daar boven op rijst of bakbonen (blindafbakken ) het deeg 10 in de koeling laten rusten oven op 200 graden zetten de taart vorm hier in 10 min bakken uit de oven halen en het papier en de bakbonen (of rijst ) eraf halen en de vorm weer 5 min in de oven haal nu de vorm uit de oven en laat hem afkoelen als hij koud is de pompoen puree oiver de bodem verdelen de oven op 190 graden zetten en in de oven de taart afbakken ongeveer 40 min aflaten koelen en daarna uit de vorm halen e.v.t wat poedersuiker er over strooien

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 796x

Jouw laatst bekeken recepten